Hva er låst tilstand?

Teamet kan ende opp i låst tilstand dersom prøveperioden utløper eller hvis du nedgraderer abonnementet ditt. Hvis teamet blir stilt i låst tilstand, vil du kunne se, men ikke redigere, filene og mappene i Dropbox-kontoen din. Nærmere bestemt:

  • Filene dine vil ikke lenger synkroniseres
  • Du vil ikke kunne opprette eller laste opp nye filer og mapper
  • Funksjoner som å invitere nye medlemmer, suspendere medlemmer og administrasjon av grupper vil bli deaktivert

Hvordan komme seg ut av låst tilstand

Hvis du er teammedlem, har du to alternativer:

Hvis du er administrator, kan du enten oppgradere abonnementet eller oppløse teamet.

Oppgradere abonnementet fra låst tilstand

  1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Se neste trinn i det røde banneret øverst på skjermen.
  3. Klikk på den blå knappen Behold Dropbox Business.
  4. Fyll ut betalingsopplysningene dine.
    • Obs! Før du oppgraderer, er det lurt å fjerne brukere som ikke trenger tilgang til teaminnholdet, slik at du slipper å betale for unødvendige lisenser. Det er også lurt å trekke tilbake alle ventende invitasjoner som ikke er viktige.
  5. Klikk på Kjøp.

Merk: Etter oppgraderingen må medlemmer som forlot teamet mens det var i låst tilstand, inviteres på nytt. Disse medlemmene må ta imot invitasjonen for å bli med i teamet igjen.

Oppløse teamet

Når en administrator oppløser et team, gjøres alle teammedlemmenes kontoer om til individuelle Dropbox-kontoer. Administratorene får en kopi av alt teaminnholdet. Alle teammedlemmer som ikke er administrator, mister tilgangen til teaminnholdet. Teammedlemmer har fremdeles tilgang til sine egne filer og mapper.

Når et team oppløses, skjer følgende:

  • Teamstrukturen slettes
  • Delte mapper utenfor teamområdene beholder samme delingsforhold
  • Ventende invitasjoner slettes
  • Suspenderte brukere slettes
  • Delte koblinger til innhold som eies av teamet vil slutte å fungere. Koblinger for delte mapper/filer vil fortsatt fungere
  • Teaminnhold som er opprettet av slettede teammedlemmer går tapt for godt
  • Arkiverte mapper slettes
  • Slettede filer og mapper blir ugjenopprettelige

Slik oppløser du teamet:

  1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre. 
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Se neste trinn i det røde banneret øverst på skjermen.
  5. Klikk på Avbestill Dropbox Business og oppløs teamet.
  6. Kryss av i boksen der det står «Jeg forstår at oppløsing av teamet er permanent og at medlemmene kan beholde teamdataene.»
  7. Klikk på Oppløs teamet og logg av. Teamet vil bli logget av når oppløsningen er fullført.
Hvor nyttig var denne artikkelen?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette.
Fortell oss hvordan vi kan bli bedre:

Takk for tilbakemeldingen!
Fortell oss hvordan denne artikkelen har hjulpet:

Takk for tilbakemeldingen!