Smart synkning för teamadministratörer

Den här artikeln gäller en funktion för kunder med Dropbox Professional eller Dropbox Business.

Smart synkning hjälper dig och teamet att dela innehåll utan oro för att överbelasta hårddiskarna. Dropbox Business teamadministratörer har åtkomst till teaminställningar för smart synkning.

När teamet börjar använda smart synkning förblir innehåll som redan är nerladdat till teammedlemmarnas enheter nerladdat. Nytt innehåll blir automatiskt enbart online om du inte ändrar inställningen i adminkonsolen. Teammedlemmar kan även välja en personlig standardinställning för varje ansluten dator.

Läs mer om Smart synkning för teammedlemmar.

Hur ställer jag in teamets standardinställning för smart synkning?

Standardinställning för smart synkning gäller för nytt innehåll efter att standarden etablerades och gäller inte retroaktivt. Standardinställning för smart synkning gäller för följande:

• Gå med i en delad mapp
  • Koppla en ny enhet
  • Lägga till nytt innehåll från en annan dator

Ställa in teamets standardinställning:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Smart synkning.
  5. Ställ in standard för smart synkning:
    • Synkroniseras lokalt
    • Enbart online

Obs! Du behöver inte ange standardinställningar för teammedlemmar för att använda smart synkning.

Administratörsinställningen är den ursprungliga standardinställningen, men teammedlemmar får ändra enhetens inställning till en annan standardinställning.

Läs mer om Smart synkning för teammedlemmar.

Vilka är systemkraven för smart synkning?

Går det att hantera inställningar för smart synkning för enskilda teammedlemmar?

Nej, inställningarna för smart synkning gäller hela teamet eller ställs in av enskilda medlemmar. Enskilda teammedlemmar kan hantera sina egna inställningar för smart synkning på enhets-, mapp- och filnivå.

Får jag hantera inställningar för smart synkning på mappnivå?

Nej, standardinställningen gäller alla mappar.

Går det att välja bort systemtillägget för mitt team?

Ja. Läs mer om att välja bort teamet från systemtillägget.