Administratorer: Sådan administrerer du teamområdet for dit team

Opdateret Apr 21, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig for visse typer administratorer på Dropbox-teamkonti.

Nogle typer administratorer kan administrere mapper på øverste niveau for deres teams konto, og de kan redigere tilladelser og adgang til teammapper. De har også adgang til teammedlemmers mapper via administratorpanelet.

Sådan administrerer du, hvem der kan oprette teammapper på øverste niveau

highlight icon

Bemærk! Som standard kan alle oprette teammapper på Business- og Business Plus-teams. Administratorer kan til enhver tid ændre indstillingen for administration af indhold på øverste niveau i administratorpanelet

Sådan administrerer du, hvem der kan oprette teammapper på øverste niveau i teamområdet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul ned til sektionen Indhold.
  5. Klik på Indholdsadministration på øverste niveau.
  6. Klik på rullelisten, og vælg Alle eller Kun administratorer.
    • Bemærk! Hvis den er indstillet til Alle, kan alle teammedlemmer oprette, omdøbe, flytte eller slette teammapper på øverste niveau.

Sådan administrerer du adgangen til en teammappe

Sådan administrerer du, hvem der kan se eller redigere en teammappe:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indhold.
  4. Klik på "..." (tre prikker) ud for navnet på teammappen.
  5. Klik på Del med Dropbox.
    • Hvis du vil ændre tilladelser for en gruppe eller enkeltperson, skal du klikke på bruger- eller gruppenavnet. Herfra kan du klikke på Fjern for at fjerne adgangen, eller du kan klikke på rullelisten for at give redigeringsadgang eller skrivebeskyttet adgang.
    • Hvis du vil styre, hvem der ellers kan administrere tilladelser til teammappen, skal du klikke på tandhjulsikonet for at administrere, hvem der kan tilføjes i mappen, og hvem der kan føje personer til mappen. Hvis indstillingen er angivet til Teammedlemmer, der kan redigere, vil teammedlemmer med redigeringsadgang til mappen kunne tilføje eller fjerne personer fra mappen. Hvis indstillingen er angivet til Kun administratorer, kan teammedlemmer med redigeringsadgang til teammappen ikke tilføje eller fjerne personer fra kortet.
      • Hvis teammappen blev oprettet af en administrator, indstilles Administrer adgang automatisk til Kun teamadministratorer. Hvis teammappen blev oprettet af et teammedlem, vil Administrer adgang automatisk blive angivet til Teammedlemmer, der kan redigere.

Sådan opretter du en mappe på øverste niveau

Hvis du er administrator, kan du se, hvordan du opretter en teammappe fra administratorpanelet

highlight icon

Bemærk: Når en teammappe oprettes, vælger den person, der har oprettet den, hvornår de vil dele mappen, og hvem de vil dele den med.

Sådan administrerer du adgang til mapper på højeste niveau

Sådan administrerer du adgang til en mappe, der er på øverste niveau i teamområdet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indhold.
  4. Peg på den mappe, du vil administrere adgang til.
  5. Klik på Administrer.
highlight icon

Bemærk! Du får vist en liste over de navne og grupper, der har adgang til denne teammappe.

1. Klik på rullelisten ud for navnet på den person eller gruppe, du vil ændre adgangen for. Herfra kan du give tilladelsen Kan redigere eller Kan se teammappen. Eller du kan helt fjerne tilladelsen ved at klikke på Fjern. Klik på Fjern igen for at bekræfte. Du kan også skrive navnet på en person eller gruppe, og klikke på Tilføj for at føje personen eller gruppen til mappen.
highlight icon

Bemærk! Administratorer kan også slette, arkivere, kopiere og omdøbe teammapper.

Sådan får du adgang til et teammedlems private mappe

highlight icon

Teamadministratorer på Advanced, Business Plus og Enterprise kan få adgang til teammedlemmers private mapper ved at logge på som medlem eller fra siden Indhold. Sådan får du adgang til et teammedlems private mappe fra siden Indhold:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet ud for det teammedlem, du vil logge på som.
  5. Klik på log på som medlem.
  6. Klik på log på for at bekræfte.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på Log af i det røde banner øverst på siden.

Få mere at vide om, hvordan du logger ind som medlem.

highlight icon

Bemærk! Hvis du har brug for hjælp til at administrere teammapper, eller hvis du vil opsige din Dropbox-teamplan eller din prøveperiode, skal du kontakte Dropbox-support.