Slik administrerer du «Send og spor» for teamet ditt

Oppdatert Oct 10, 2023
person icon

Funksjonene beskrevet i denne artikkelen, er tilgjengelig for kunder på Dropbox Business og Business Plus.

Merk: Arbeidsflyten Send og spor på dropbox.com fungerer separat fra frittstående DocSend-abonnementer. Gå til DocSend-hjelpesenteret for å finne ut mer om DocSend.

Hvis du er administrator for en Dropbox Business- eller Business Plus-konto, kan du administrere teamets bruk og tilgang til Send og spor.
highlight icon

Merknader: Følgende funksjoner og innstillinger gjelder ikke for Send og spor-koblinger:

Slik slår du «Send og spor» på eller av for teamet ditt

Gjør følgende for å slå «Send og spor» på eller av for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Slå Send og spor eller av.

Administrative kontrollmekanismer

Hvis du er administrator for Dropbox Business eller Business Plus, kan du administrere innstillinger for ekstern deling for Send og spor-koblinger. Finn ut hvordan du administrerer innstillinger for ekstern deling.

Du kan også overvåke teamets Send og spor-aktivitet fra Aktivitet-siden i administratorverktøyet. Finn ut hvordan du overvåker teamets Send og spor-aktivitet.

warning icon

Viktig: Standard filgjenopprettingsperioder og alternativer gjelder ikke filer som er slettet direkte fra Send og spor-funksjonen. Sletting av en fil fra Send og spor er permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gjenopprettes når filen er slettet.