Inbreukcontrole van Dropbox Passwords

Bijgewerkt Aug 14, 2023
person icon

Dropbox Passwords is beschikbaar voor klanten met een van de Dropbox-abonnementen Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced of Enterprise. Als je deel uitmaakt van een team met een onderhandelde overeenkomst of een HIPAA BAA, moet je mogelijk een addendum ondertekenen om Dropbox Passwords te gebruiken.

Controleer je accounts met Dropbox Passwords om ze permanent veilig te houden. Schakel Inbreukcontrole in, zodat je op de hoogte wordt gesteld wanneer een account dat aan je e-mailadres is gekoppeld is blootgesteld en een verhoogd risico loopt om te worden bekeken door iemand die deze informatie niet zou moeten hebben.

In het beveiligingsdashboard van Dropbox Passwords kun je zien welke van je accounts mogelijk gecompromitteerd zijn. Hier zie je ook andere belangrijke details, zoals de gecompromitteerde website, de datum van de inbreuk, het aantal getroffen personen en welke gegevens mogelijk zijn gelekt tijdens de inbreuk. Vanaf dit dashboard word je ook doorgestuurd naar de website van het gecompromitteerde account om je wachtwoord te wijzigen.

highlight icon

Opmerking: Dropbox Passwords maakt gebruik van zero-knowledge versleuteling. Dit betekent dat wij de aanmeldgegevens van je account niet kunnen zien.

Inbreukcontrole configureren

Je kunt Inbreukcontrole in- of uitschakelen wanneer je wilt.

Inbreukcontrole inschakelen:

1. Zorg ervoor dat je aanmeldgegevens zijn toegevoegd aan Dropbox Passwords
  2. Open de Dropbox Passwords-browserextensie.
  3. Klik op je initialen in de rechterbovenhoek. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu.
  4. Klik in het vervolgkeuzemenu op Beveiligingsdashboard.
  5. Klik op Controle starten. Er verschijnt een bevestigingsbericht.
  6. Klik op OK.
highlight icon

Opmerking: Alleen geverifieerde e-mailadressen kunnen worden gecontroleerd. Ga om een e-mailadres te verifiëren naar het beveiligingsdashboard, klik op Verifiëren naast het e-mailadres en volg de stappen. E-mailadressen die al zijn geverifieerd, zijn gemarkeerd als Bevestigd

Inbreukcontrole uitschakelen voor alle accounts:

1. Open de Dropbox Passwords-browserextensie.
  2. Klik op je initialen in de rechterbovenhoek. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu.
  3. Klik in het vervolgkeuzemenu op Beveiligingsdashboard.
  4. Klik op Controle stoppen aan de rechterkant.
  5. Klik op Controle stoppen.

Er verschijnt een bevestigingsbericht.