Een addendum ondertekenen om Dropbox Passwords te gebruiken

Bijgewerkt Nov 09, 2023
person icon

Deze informatie is bedoeld voor gebruikers van Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus en Enterprise.

Als je team een afgesloten contract of een HIPAA BAA-overeenkomst heeft, moet je mogelijk een addendum ondertekenen zodat teamleden Dropbox Passwords kunnen gebruiken..

Een addendum ondertekenen

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Wachtwoorden.
  5. Klik op Addendum ondertekenen naast Toegang tot Dropbox Passwords.
  6. Lees het hele addendum zorgvuldig door.
  7. Klik op Akkoord.
highlight icon

Opmerking: zodra deze handeling is voltooid, kan deze alleen nog ongedaan worden gemaakt door contact op te nemen met support.

Na ondertekening van het addendum wordt Dropbox Passwords ingeschakeld voor je team. Dropbox Passwords kan worden uitgeschakeld met behulp van de schakelaar op de pagina Wachtwoorden van de beheerconsole.

Er wordt een exemplaar van je ondertekende addendum opgeslagen in je Dropbox-map, op het hoogste niveau. Je kunt ook een exemplaar op je computer opslaan door te klikken op Addendum downloaden rechts van Toegang tot Dropbox Passwords.

Meer informatie over Dropbox Passwords en antwoorden op veelgestelde vragen over Passwords.