De pagina Handtekeningen: een overzicht

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is voor alle Dropbox-gebruikers Sommige functies op de pagina zijn echter alleen beschikbaar voor gebruikers van de betaalde abonnementen Dropbox Sign of Dropbox Professional + eSign.

Op de pagina Handtekeningen op dropbox.com kun je handtekeningaanvragen verzenden, de status van handtekeningaanvragen bekijken, documenten zelf ondertekenen, en sjablonen rechtstreeks vanaf dropbox.com beheren.  Je kunt de pagina Handtekeningen ook gebruiken om handtekeningaanvragen te verzenden, sjablonen te maken en de status van je documenten bij te houden.

Opmerking: Alle Dropbox-gebruikers kunnen zelf een onbeperkt aantal documenten ondertekenen, en hebben daarnaast toegang tot drie gratis handtekeningaanvragen per maand.  Meer handtekeningaanvragen en sjablonen zijn beschikbaar voor gebruikers van de betaalde abonnementen Dropbox Sign en Dropbox Professional + eSign.

Het tabblad Documenten

Op het tabblad Documenten worden alle handtekeningaanvragen weergegeven die je hebt gemaakt. Je kunt documenten downloaden en bekijken zodra ze zijn opgeslagen op het tabblad Documenten, waar ze ook op status gesorteerd kunnen worden.

Klik op de vervolgkeuzelijst Status om te sorteren op de volgende statussen:

• In afwachting van handtekening
  • In afwachting van je handtekening
  • Geweigerd
  • Ondertekend

Ondersteunde documenttypen

Documenten kunnen zelf worden ondertekend, of worden verzonden voor handtekeningaanvragen. Ondersteunde documenttypen zijn onder andere:

• .doc
  • .docx
  • .html
  • .pdf
  • .ppsx
  • .ppt
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx

Afbeeldingsbestanden worden niet ondersteund.

Het tabblad Sjablonen

Met sjablonen genereer je in een mum van tijd terugkerende documenten. Op het tabblad Sjablonen kun je sjablonen bewerken, verwijderen en gebruiken om een nieuwe handtekeningaanvraag te maken, en kun je zien hoeveel sjablonen je beschikbaar hebt.

Opmerking: Je moet een van de betaalde abonnementen Dropbox Sign of Dropbox Professional + eSign hebben om sjablonen te kunnen beheren.

Meer informatie over de pagina Handtekeningen

Een handtekeningaanvraag verzenden via dropbox.com

Zelf een document ondertekenen via dropbox.com

Sjablonen voor handtekeningaanvragen beheren via dropbox.com