Hvad skal jeg gøre, hvis der opstår et problem med Smart synkronisering?

Hvis du modtager en meddelelse om, at der er problemer med smart synkronisering, er det sandsynligt, at nogle af de processer, der kræves til smart synkronisering, ikke er installeret eller kører korrekt.

Du kan prøve løse problemerne ved at følge nedenstående trin i rækkefølge:

1. Hvis du bruger antivirus- eller sikkerhedssoftware, kan du tilføje Dropbox på listen over programmer, der er tillid til, i softwaren ("hvidlistning").
  2. Luk Dropbox-programmet på din computer, og åbn derefter programmet igen.
  3. Genstart din computer.
  4. Geninstaller Dropbox med administratorrettigheder for at løse problemet.
  5. Kontrollér, at du har de nyeste programrettelser og systemopdateringer. Hvis du bruger Windows 7, skal du installere sikkerhedsopdateringen "KB3033929".
  6. Kontrollér, om du bruger HIBUN-appen på den samme computer (der er en kendt konflikt mellem denne app og Smart synkronisering). Hvis du bruger HIBUN, skal du fjerne appen og genstarte computeren for at fortsætte med at bruge Smart synkronisering. Du kan også  kontakte Hitachi Solutions-support.
  7. Kontakt Dropbox-support.

Bemærk! Du behøver ikke at udfylde alle disse trin, hvis et af ​​dem løser problemet.

I denne artikel beskrives en funktion, som kan bruges af kunder med Dropbox PlusDropbox Professional eller Dropbox Business.

Få mere at vide om smart synkronisering til teammedlemmer

Få mere at vide om problemer med smart synkronisering.