Sådan bruger du mappeoversigter

Opdateret Jan 29, 2024

En mappeoversigt er en enkel måde at dele et overblik over en mappes vigtige detaljer på. Mappeoversigter er tilgængelige for Dropbox-teambrugere, der har adgang til teamområdet. Mappeoversigter kan omfatte følgende:

• Bemærkninger
  • Lister
  • Opgaver
  • Links
  • @omtaler
  • Filer og mapper

I et teamområde

Capture af, hvordan en portal til et teamområde ser ud.

Opret et virtuelt område til dit team med en mappeoversigt, der indeholder oplysninger som f.eks. teamets medlemmer, deres stillinger og de opgaver, de skal arbejde med.

I en projektmappe

Capture af, hvordan en projektmappe ser ud.

Koordiner projektarbejde på ét sted med en mappeoversigt, der indeholder oplysninger som f.eks. vigtige datoer, filer og opgaver.

I et personligt område

Capture af, hvordan en portal til en personlig plads ser ud.

Opret et sted til dine egne ting i en mappeoversigt, der omfatter oplysninger som f.eks. ærinder, du skal nå, og minder, du ikke vil glemme.