Sådan bruger du sikkerhedsdashboardet i Dropbox Passwords

Opdateret Aug 14, 2023
person icon

Dropbox Passwords er tilgængelig for kunder med Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced og Enterprise. Hvis du er på et team med en forhandlet aftale eller en HIPAA BAA, skal du muligvis underskrive en tillægsaftale for at kunne bruge Dropbox Passwords.

Du kan se og få adgang til data om dine konti i sikkerhedsdashboardet i Dropbox Passwords. Der kan du se, om nogle af dine konti har været udsat for sikkerhedsbrud, om du bruger svage adgangskoder, eller om du har genbrugt adgangskoder.

Sådan får du vist sikkerhedsdashboardet

Sikkerhedsdashboardet er kun tilgængeligt fra browserudvidelsen til Dropbox Passwords. Sådan får du adgang til sikkerhedsdashboardet:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på dine initialer i øverst højre hjørne. Der vises en rulleliste.
  3. Klik på Sikkerhedsdashboard på rullelisten. Fra dashboardet kan du se Sikkerhedsbrud og Advarsler om adgangskoder

Fanen Sikkerhedsbrud

Under fanen Sikkerhedsbrud kan du se, om en konto, der er knyttet til en e-mailadresse, du har gemt i Passwords, er blevet kompromitteret. Hvis du vil have besked, når en konto har været udsat for sikkerhedsbrud, skal du slå overvågning for sikkerhedsbrud til.

Fanen Advarsler om adgangskoder

Under fanen Advarsler om adgangskoder kan du filtrere konti efter Svage, Genbrugte eller Alle adgangskoder. Du kan også sortere konti efter A-Å, Å-A eller Adgangskodestyrke. Hvis du vil se flere oplysninger om en konto, skal du klikke på kontonavnet. Her kan du se kontoens brugernavn, adgangskoden, adgangskodestyrken, adressen på websitet og den dato, hvor kontoen blev føjet til Dropbox Passwords.

Bruger du ikke Dropbox Passwords endnu? Se, hvordan Dropbox hjælper dig med at gemme og synkronisere adgangskoder.