Showcase: Kom godt i gang

Hvis du er Dropbox Business- eller Professional-bruger, kan du lære mere om Dropbox Showcase med en praktisk virtuel oplæring uden beregning.

I dette 30 minutters kursus viser en levende instruktør dig, hvordan du bruger Showcase til at dele en kurateret portefølje af dit (eller dit teams) arbejde. Du får også tip og gode råd, og ser, hvordan du styrer adgang til deling.

Der er flere hold hver uge. Tilmeld dig nu.

Med Dropbox Showcase kan du dele dit arbejde med partnere og kunder fra en enkelt side. Du kan lede andre gennem dit indhold, tilføje din egen branding og automatisk holde styr på, hvem der ser, downloader og skriver kommentarer.

Showcase kan bruges af alle brugere på Dropbox Professional-planen og af Dropbox Business-teams på en Advanced-, Enterprise- eller Education-plan.

Afsnit i artiklen:

Du kan tilføje og tilpasse følgende i Showcase:

Disse aktiver vises på siden med showcasen og i den e-mail, der bliver sendt, når du deler din showcase.

Det endelige produkt kan f.eks. se ud som dette eksempel på en showcase:

Opret en showcase

Sådan opretter du en showcase:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Showcase i venstre sidepanel.
  3. Vælg en eksisterende showcase, eller klik på Opret en showcase for at oprette en ny.

Du kan også oprette en kopi af en eksisterende showcase. Sådan gør du:

1. Åbn den showcase, du vil kopiere.
  2. Klik på "..." (tre prikker).
  3. Klik på Opret en kopi.
  4. Klik på Opret en kopi igen.

Bemærk! Kopien af showcasen får tilføjet (Kopi 1) i titlen.

Tilføj filer og billeder til en showcase

Du kan føje flere filer, enten fra Dropbox eller et andet sted, til en showcase. En showcase kan f.eks. indeholde billedfiler, Dropbox Paper-dokumenter og dokumenter og regneark fra andre steder end Dropbox. Filerne forhåndsvises med et layout og et udseende, der kan tilpasses. De personer, du deler din showcase med, har mulighed for at se eller downloade .jpg- og .pdf-versioner af de filer, du indsætter i din showcase, bare de kan forhåndsvises i Dropbox.

Du kan tilføje filer og billeder til en showcase på tre måder:

• Klik på “+” (plustegnet) øverst til venstre i showcasen, og klik derefter på Vælg fra Dropbox eller Upload fil.
  • Rul til værktøjslinjen nederst i showcasen, og klik derefter på ikonet Vælg fra Dropbox eller Upload fil.
  • Peg på en sektion, klik på det plustegn (“+”), der vises til venstre, og klik derefter på Vælg fra Dropbox eller Upload fil.

Slet filer og billeder fra en showcase

Klik på filen, billedet eller blokken, så det pågældende markeres, og klik derefter på ikonet Slet (papirkurven) på værktøjslinjen.

Tilføj og rediger en titel i en showcase

Du føjer en ny titel til en showcase ved at klikke på Giv din showcase en titel og skrive titlen.

Du redigerer en eksisterende titel ved at klikke på den aktuelle titel og redigere den.

Tilføj og rediger et udvalgt billede i en showcase

Du kan tilføje et udvalgt billede, som vises øverst, til din showcase. Kilden til det udvalgte billede skal være på mindst 350 x 350 pixel og højst 1000 x 350 pixel.

Du tilføjer et udvalgt billede ved at klikke på Tilføj et udvalgt billede øverst i showcasen.

Du kan ændre et udvalgt billede ved at klikke på billedet, så det markeres, og derefter klikke på ikonet Erstat billede på værktøjslinjen.

Du kan ændre et udvalgt billedes placering ved at klikke på billedet, så det markeres, og derefter vælge mellem ikonerne på værktøjslinjen.

Du ændrer billedets udseende (Zoom ud, Zoom ind eller Udfyld) ved at klikke på billedet, så det markeres, klikke på ikonet Juster billede på værktøjslinjen og derefter vælge mellem ikonerne.

Bemærk! Hvis du peger på ikonerne på værktøjslinjerne, kan du se en beskrivelse af, hvad de bruges til.

Tilføj, erstat og genbrug et logo i en showcase

Når du har uploadet et logo til en showcase, kan du genbruge logoet i fremtidige showcases. Du kan også uploade flere logoer og vælge mellem dem.

Sådan tilføjer og genbruger du logoer:

1. Klik på Tilføj et logo øverst i showcasen.
  2. Klik på Nyt logo for at uploade et logo, eller klik på et logo, du tidligere har uploadet til Showcase.
  3. Klik på Vælg.

Du kan ændre et logo ved at klikke på det og derefter klikke på ikonet Erstat billede på værktøjslinjen.

Tilføj og rediger en introduktion i en showcase

Du føjer en introduktion til din showcase ved at klikke på Tilføj en introduktion og skrive i den viste tekstboks.

Du redigerer en introduktion ved at klikke på den eksisterende tekst og redigere den.

Bemærk! Navnet, e-mailadressen og billedet til venstre for introduktionen hører til den person, der har oprettet showcasen, og personens kontonavn, e-mailadresse og avatar (profilbillede). Hvis den person, der har oprettet showcasen, vil udskifte det billede, der vises i introduktionen til showcasen, skal vedkommende skifte profilbillede for sin Dropbox-konto.

Tilpas udseendet på en billedfil i en showcase

Du kan ændre udseendet (Zoom ind, Zoom ud, Tilpas eller Udfyld) af en billedfil, som du har føjet til din showcase. Du ændrer udseendet af en billedfil ved at klikke på billedet, så det markeres, og derefter klikke på ikonet Rediger udseende (blyanten) og vælge mellem mulighederne på værktøjslinjen.

Tilføj et link til en YouTube-video eller andet indhold på nettet uden for Dropbox til en showcase

Du kan tilføje weblinks til en showcase, der vises som billeder eller videoer, der kan klikkes på.

Sådan tilføjer du et weblink til din showcase:

1. Klik på “+” (plustegnet) øverst til venstre i showcasen.
  2. Klik på Indsæt link
  3. Indsæt et link.
  4. Klik på Indsæt.

Bemærk! Du kan også klikke på Indsæt link-ikonerne til venstre for en sektion eller nederst i en showcase.

Det billede eller den video, der vises for et weblink, bestemmes af det website, du linker til, og kan ikke ændres i Showcase. Et link til en YouTube-video vises f.eks. som en video, der kan afspilles. Andre weblinks vises som et udvalgt billede fra linkets kildewebsite eller kildewebside.

Bemærk! Nogle weblinks gengives ikke som et billede eller en video. Disse links vises med et simpelt linksymbol.

Hvis weblinket vises som et billede, kan du redigere billedets udseende (Zoom ind, Zoom ud, Tilpas og Udfyld). Det gør du ved at klikke på billedet, klikke på ikonet Rediger udseende (blyanten) og vælge mellem mulighederne på værktøjslinjen.

Bemærk! Hvis du peger på ikonerne på værktøjslinjerne, kan du se en beskrivelse af, hvad de bruges til.

Tilføj og rediger en tekstblok i en showcase

Du indsætter en tekstblok i en showcase ved at klikke på “+” (plustegnet) øverst til venstre i showcasen og derefter klikke på Indsæt tekstblok.

Bemærk! Du kan også klikke på ikonet Indsæt tekstblok eller Aa på værktøjslinjerne til venstre for en sektion eller nederst i en showcase.

Du redigerer en tekstblok ved at klikke på teksten og redigere den.

Du kan ændre placeringen af en tekstblok ved at klikke på teksten og derefter vælge mellem mulighederne på den viste værktøjslinje.

Tilføj en billedtekst og en titel til en fil, et billede eller et weblink i en showcase

Hvis du vil skrive eller redigere en billedtekst til forhåndsvisningen af en fil, skal du klikke på forhåndsvisningen af filen, så den markeres, og klikke på Skriv en billedtekst under filen.

Du kan vise titlen på og filnavnet til hver forhåndsvist fil i en sektion ved at klikke på afkrydsningsfeltet Vis titler øverst til højre i sektionen. Klik på en titel for at redigere den.

Bemærk! Filvisningens titel og tekst hører sammen med showcasen og påvirker ikke navnet på den oprindelige fil i din Dropbox-konto.

Læs mere om Showcase:

Tilpas layoutet på en showcase

Del en showcase

Brug Showcase med Dropbox Business

Ofte stillede spørgsmål om Showcase