Download og log på Dropbox Passwords

Denne funktion er tilgængelig for Dropbox-kunder med Plus-, Professional- og Family-planer og for Dropbox Business-teams med bestemte Dropbox Business-planer med tidlig adgang til funktionen. Hvis du er administrator, kan du se, om denne funktion er tilgængelig for dit team i tidlig adgang

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig for kunder, der har indgået en forretningspartneraftale med Dropbox.

Dropbox Passwords leveres af Dropbox som en computerapp, en mobilapp og en browserudvidelse. Denne artikel beskriver, hvordan du downloader, installerer og forbinder dine enheder med Dropbox Passwords.

Læs, hvordan du bruger Dropbox Passwords til at gemme dine konti, herunder brugernavne og adgangskoder.

Download Dropbox Passwords-computerappen og -mobilappen

Kontrollér, at dit system opfylder systemkravene til Dropbox Passwords-computerappen og -mobilappen.

Du kan downloade Dropbox Passwords-computerappen ved at klikke på linket for dit operativsystem nedenfor:

Sådan downloader du Dropbox Passwords-mobilappen:

Log på Dropbox Passwords første gang

Brug e-mailadressen og adgangskoden til din Dropbox-konto, når du vil logge på Dropbox Passwords første gang. Hvis du allerede er logget på Dropbox på din enhed, logges du automatisk også på Dropbox Passwords.

Vigtigt! Gem de gendannelsesord, som du får fra Dropbox Passwords, når du opretter din konto. Hvis du ikke gemmer dine gendannelsesord, kan du miste adgangen til din konto.

Forbind flere enheder med Dropbox Passwords

Du kan forbinde lige så mange enheder med din Dropbox Passwords-konto, som du vil. Når du vil forbinde en ny enhed, skal du downloade appen på din nye enhed og logge på. Dropbox Passwords sender en meddelelse til alle de enheder, du allerede har forbundet med Dropbox Passwords, så du kan godkende den nye enhed, du vil forbinde.

• Hvis du ikke automatisk modtager en meddelelse på dine forbundne enheder, skal du åbne appen Dropbox Passwords. Du bliver bedt om at godkende den nye enhed.
  • Hvis du ikke har en forbundet enhed, bliver du af Dropbox Passwords bedt om at indtaste de gendannelsesord, som du modtog under opsætningen, i samme rækkefølge. Du kan få mere at vide om gendannelsesord nedenfor.

Installer Dropbox Passwords-browserudvidelsen

Dropbox Passwords-browserudvidelsen foreslår stærke adgangskoder til dine konti, gemmer dine konti og udfylder automatisk brugernavne og adgangskoder. Den fås til Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge og Safari.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Dropbox Passwords-browserudvidelsen.

Bemærk! Du skal have hentet og åbnet Dropbox Passwords-appen på din computer for at bruge Dropbox Passwords-browserudvidelsen.

Sådan installerer du browserudvidelsen:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Opsætning.
  5. Klik på Installer udvidelse.
  6. Klik på navnet på den browser, du vil installere udvidelsen i.

Din browser åbnes, og du bliver bedt om at installere udvidelsen.

Slå automatisk udfyldning til i mobilappen

Du kan slå autofyld til i Dropbox Passwords-mobilappen og automatisk få udfyldt brugernavn og adgangskode til dine konti på websites og i apps. Sådan gør du:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Aktivér Autofyld.
  4. Tryk på Gå til Indstillinger (Android), eller følg instruktionerne (iPhone/iPad).

Lås appen, lås den automatisk, og lås den op

På din computer og din mobilenhed kan du indstille, at Dropbox Passwords-appen skal låses automatisk. På computeren kan du også låse den manuelt, når du vil.

Sådan slår du automatisk låsning til på din computer:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Klik på Angiv pinkode under Automatisk lås.
    • På Mac-computere kan du også markere Brug Touch ID til at låse appen op.
  6. Indtast en pinkode.
  7. Indtast den igen for at bekræfte.
  8. Klik på Angiv pinkode.
  9. Klik på OK for at bekræfte, at automatisk låsning er slået til.
    • Hvis du vil indstille appen, så den låses automatisk efter et fast stykke tid, skal du klikke på rullelisten ud for Lås efter og vælge 30 minutter, 1 time, 2 timer, 12 timer, 24 timer eller Aldrig. Som standard låses appen automatisk efter 12 timer, hvis du ikke vælger en indstilling.
    • Du kan også markere afkrydsningsfeltet for at slå Lås, når min computer går i dvale til. Dette låser appen, når din computer skifter til dvalestilstand eller vågeblus, uanset den tid, du har angivet for automatisk låsning af appen.

Appen låses automatisk efter 30 minutters inaktivitet, og når computeren låses.

Du kan låse appen manuelt ved at klikke på din avatar (profilbillede eller initialer) og klikke på Lås.

Dropbox Passwords-mobilappen bruger din enheds aktuelle standardsikkerhedsfunktion til at låse enheden op. Afhængig af din enhed og dine indstillinger kan det være en pinkode, en adgangskode, ansigtsgenkendelse, et fingeraftryk eller andre numeriske eller biometriske sikkerhedsfunktioner.

Sådan slår du automatisk låsning til i mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Slå Lås op med [sikkerhedsfunktion] (iPhone/iPad) eller Brug automatisk låsning (Android) til.

Appen låses automatisk efter 5 minutters inaktivitet, og når enheden låses.

Derfor bør du gemme dine gendannelsesord

Når du indstiller Dropbox Passwords første gang, bliver du bedt om at gemme et sæt med 12 gendannelsesord. Hvis du ikke gemmer dine gendannelsesord, kan du miste adgangen til din konto.

Som en ekstra sikkerhed bruger Dropbox Passwords de enheder, du allerede har forbundet, til at godkende nye enheder, du vil forbinde. Hvis du ikke har adgang til en tidligere forbundet enhed, bliver du af Dropbox Passwords bedt om dine gendannelsesord i den rækkefølge, du modtog dem i. Hvis du ikke har dem, kan du ikke logge på nye enheder, og du mister adgangen til din Dropbox Passwords-konto.

Se eller gem dine gendannelsesord

Du kan når som helst se eller gemme dine gendannelsesord fra en forbundet enhed. (Ikke kun når du logger på første gang).

Sådan ser eller gemmer du dine gendannelsesord i Dropbox Passwords-computerappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Klik på Se mine ord for at se dem eller Gem som PDF for at gemme dem.

Hvis du opgraderer eller nedgraderer din Dropbox-konto

Hvis du opgraderer eller nedgraderer din konto mellem Plus, Professional og Family (de Dropbox-planer, der indeholder Dropbox Passwords), beholder du adgangen til din Dropbox Passwords-konto, og den ændres ikke på nogen måde.

Hvis du nedgraderer din Dropbox-konto til Basic eller opgraderer til et Dropbox Business-team, der ikke er tilmeldt denne funktion med tidlig adgang, kan du stadig eksportere de brugernavne og adgangskoder til konti, som du har gemt i din Dropbox Passwords-konto, men du mister adgangen til Dropbox Passwords-funktioner, herunder:

• Muligheden for at se, redigere, tilføje og fjerne brugernavne og adgangskoder
  • Synkronisere mellem dine enheder
  • Automatisk udfyldning på websites og i apps
  • Muligheden for at slette oplysninger, der er gemt i din Dropbox Passwords-konto
    • Bemærk! Brugernavne og adgangskoder slettes ikke, når de eksporteres

Hvis du ændrer din konto tilbage til Plus, Professional eller Family, kan du kun aktivere din Dropbox Passwords-konto igen med en enhed, du tidligere har forbundet, eller med dine gendannelsesord. Når du gør det, bliver din konto aktiv igen, og alle de oplysninger, du havde gemt på din konto, vil stadig være der.

Slet Dropbox Passwords

Hvis du vil slette din Dropbox Passwords-konto, skal du slette din Dropbox-konto, fordi de to konti er forbundet. Du kan i stedet fjerne alle de oplysninger om konti, du har gemt i Dropbox Passwords (herunder brugernavne, adgangskoder, webadresser og noter).

Nulstil eller slet din Dropbox Passwords-konto

Hvis du nulstiller din Dropbox Passwords-konto, slettes alle de oplysninger om konti, du har gemt i Dropbox Passwords (herunder brugernavne, adgangskoder, webadresser og noter) permanent på alle enheder. Forbindelsen mellem dine forbundne enheder afbrydes, hvilket betyder, at appen stadig er installeret, men at du bliver nødt til at godkende enheden igen for at forbinde den og logge på igen.

Sådan nulstiller du i computerappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konti.
  5. Klik på Nulstil.
  6. Klik på Continue.
  7. Hvis du vil eksportere dine konti, før du nulstiller, skal du klikke på Eksportér. Ellers skal du klikke på Spring over.
  8. Klik på Nulstil.

Sådan nulstiller du i mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Nulstil konto.
  4. Tryk på Fortsæt for at bekræfte, at du vil fjerne alle dine konti.
  5. Hvis du vil eksportere dine konti, før du nulstiller, skal du trykke på Eksportér. Ellers skal du trykke på Spring over.
  6. Tryk på Nulstil.

Hvis du i stedet vil slette din Dropbox Passwords-konto, skal du slette din Dropbox-konto, fordi de to konti er forbundet med samme e-mailadresse og adgangskode.