Overvågning af sikkerhedsbrud med Dropbox Passwords: en oversigt

Denne funktion er kun tilgængelig for brugere på Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-planer.

Når du overvåger dine konti i Dropbox Passwords, er det med til at beskytte dem. Når du tilmelder dig overvågning af sikkerhedsbrud, får du besked fra Passwords, hvis en af de konti, der er knyttet til din e-mailadresse, har været udsat for et sikkerhedsbrud, og hvis der er øget risiko for, at andre kan have fået adgang til dine oplysninger.

I Sikkerhedsdashboard i Passwords kan du se, hvilke af dine konti der eventuelt har været udsat for sikkerhedsbrud. Du kan også se andre vigtige oplysninger: Hvilket website, der har været udsat for sikkerhedsbrud, datoen for sikkerhedsbruddet, antal berørte personer, og hvilke data der potentielt kan være blevet lækket. Du bliver også omdirigeret til websitet for den kompromitterede konto, så du kan ændre din adgangskode.

Bemærk! Dropbox Passwords bruger kryptering, som sikrer, at Dropbox heller ikke kan se dine oplysninger. Det betyder, at vi ikke kan se de logonoplysninger, der er gemt på din konto.

Bruger du ikke Dropbox Passwords endnu? Se, hvordan Dropbox hjælper dig med at gemme og synkronisere adgangskoder.

Sådan konfigurerer du overvågning af sikkerhedsbrud

Du kan når som helst vælge at aktivere eller deaktivere overvågning af sikkerhedsbrud.

Sådan aktiverer du overvågning af sikkerhedsbrud:

1. Kontrollér, at dine e-mailadresser er føjet til Dropbox Passwords
  2. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  3. Klik på dine initialer i øverst højre hjørne. Der vises en rulleliste.
  4. Klik på Sikkerhedsdashboard på rullelisten.
  5. Klik på Start overvågningen. Der vises en bekræftelse.
  6. Klik på OK.

Bemærk! Det er kun bekræftede e-mailadresser, der kan overvåges. Du kan bekræfte en e-mailadresse ved at gå til Sikkerhedsdashboard, klikke på Bekræft ud for e-mailadressen og derefter følge instruktionerne på skærmen. De e-mailadresser, som allerede er bekræftet, vises med Bekræftet

Sådan deaktiverer/stopper du overvågning af sikkerhedsbrud for alle konti:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på dine initialer i øverst højre hjørne. Der vises en rulleliste.
  3. Klik på Sikkerhedsdashboard på rullelisten.
  4. Klik på Stop overvågningen. Der vises en bekræftelse.
  5. Klik på Stop overvågningen.