Wanneer wordt Dropbox Showcase stopgezet?

Dropbox Showcase wordt stopgezet op 31 januari 2021. Vanaf die datum kun je geen nieuwe showcases meer maken, geen bestaande showcases meer openen en geen statistieken over je showcases meer bekijken. Alle bestanden in je showcases worden echter opgeslagen in je Dropbox-account, dus je raakt de toegang tot deze bestanden niet kwijt.

Waarom wordt Dropbox Showcase stopgezet?

Aan de hand van feedback van gebruikers heeft Dropbox vastgesteld dat Showcase voornamelijk wordt gebruikt om definitieve bestanden af te leveren en analytische gegevens te verzamelen. Dropbox biedt echter speciale functies die precies op die taken zijn afgestemd.

Welke functies kan ik gebruiken in plaats van Dropbox Showcase?

Je kunt de onderstaande functies gebruiken om definitieve bestanden af te leveren en analytische gegevens te verzamelen. Deze functies werken op vrijwel dezelfde wijze als Dropbox Showcase.

Beschikbaar voor alle Dropbox-gebruikers:

• Dropbox Transfer: verzend eenvoudig en veilig grote bestanden en bevestig de aflevering van die bestanden.

Beschikbaar voor Dropbox-gebruikers met een Professional- of Business-abonnement:

Beschikbaar voor Dropbox-gebruikers met een Professional-, Business Advanced- of Enterprise-abonnement:

• Verkeer en inzichten: controleer of links en uitnodigingen zijn ontvangen, bekijk hoe deze zijn gebruikt, en houd bij of door jou gedeelde bestanden zijn bekeken en gedownload.