'Verzenden en volgen' beheren voor je team

Bijgewerkt Oct 10, 2023
person icon

De functies die in dit artikel worden beschreven, zijn beschikbaar voor gebruikers van Dropbox Business en Business Plus.

Opmerking: De workflow Verzenden en volgen van dropbox.com staat los van zelfstandige DocSend-abonnementen. Ga voor meer informatie over DocSend naar het DocSend-helpcentrum.

Als je beheerder bent van een Dropbox Business- of Business Plus-account, kun je het teamgebruik van en de toegang van het team tot Verzenden en volgen beheren.
highlight icon

Opmerkingen: de volgende functies en instellingen zijn niet van toepassing op Verzenden en volgen-links:

Verzenden en volgen in- of uitschakelen voor je team

Je schakelt als volgt Verzenden en volgen in of uit voor je team:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Zet Verzenden en volgen op Aan of Uit.

Beheerfuncties

Als je beheerder bent van een Dropbox Business- of Business Plus-account, kun je de instellingen voor extern delen beheren voor Verzenden en volgen-links. Meer informatie over het beheren van je instellingen voor extern delen.

Je kunt de Verzenden en volgen-activiteit van je team ook bekijken op de activiteitenpagina in de Beheerconsole. Meer informatie over het bekijken van de Verzenden en volgen-activiteit van je team.

warning icon

Belangrijk: Standaardperioden en opties voor bestandsherstel gelden niet voor bestanden die rechtstreeks vanuit de functie Verzenden en volgen zijn verwijderd. Verwijdering van een bestand vanuit Verzenden en volgen is definitief en alle bijbehorende metagegevens of gegevensanalyses kunnen niet worden hersteld nadat het bestand is verwijderd.