Upload studiearbejde og notater til Canvas fra Dropbox

Opdateret Dec 13, 2023

Canvas er en tjeneste, der giver studerende og undervisere mulighed for at dele undervisningsmateriale et centralt sted på en nem og sikker måde. Når en Canvas-administrator har aktiveret integrationen mellem Canvas og Dropbox, kan studerende og undervisere uploade afleveringer og forelæsningsnotater til Canvas fra Dropbox.

Læs mere om brug af Dropbox i Canvas på Canvas' community-side.

Forbind Canvas med din Dropbox-konto

Hvis du er studerende eller underviser, kan du forbinde Canvas med din Dropbox-konto ved at følge instruktionerne nedenfor.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på App Center.
  3. Klik på Canvas.
    • Brug søgefeltet, hvis du ikke ser Canvas.
  4. Klik på Forbind.
  5. Indtast din institutions domæne.
    • Kontakt din Canvas-administrator, hvis du ikke kender din institutions domæne.
  6. Klik på Forbind.
highlight icon

Bemærk! Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du læse om, hvordan du administrerer integrationer med apps som Canvas for dit team.

Upload Dropbox-filer til Canvas

Sådan uploader du studieopgaver eller notater til Canvas fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på den fil eller mappe, du vil uploade, og klik på det afkrydsningsfelt, der vises til venstre.
  3. Klik på pilen ud for Del over filminiaturen i sidepanelet i højre side.
  4. Klik på Canvas.
  5. Vælg det kursus, den mappe, og den opgave, du vil uploade filen til.
  6. Klik på Næste.

Afbryd forbindelsen til Canvas fra din Dropbox-konto

Sådan afbryder du forbindelsen til Canvas fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller dine initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Canvas.
  6. Klik på Afbryd.

Aktivér integrationen mellem Canvas og Dropbox for din institution

Hvis du er Canvas-administrator for din institution, kan du aktivere integrationen mellem Canvas og Dropbox. Når du vil aktivere integrationen, skal du først installere Dropbox-appen i Canvas fra Edu App Marketplace eller implementerings- eller kursusindstillingerne i Canvas. Når du har installeret Dropbox-appen, kan du aktivere integrationen.

Sådan aktiverer du integrationen mellem Canvas og Dropbox:

1. Log på Canvas.
  2. Klik på Admin (Administrator) i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Developer Keys (Udviklernøgler).
  4. Klik på fanen Inherited (Overtaget).
  5. Slå Dropbox Til.