När stängs Dropbox Showcase?

Den 31 januari 2021 kommer Dropbox att stänga Dropbox Showcase och du kommer inte längre att kunna skapa nya montrar, komma åt dina befintliga montrar eller visa någon statistik relaterad till dina montrar. Alla filer i dina montrar lagras dock i ditt Dropbox-konto, så du förlorar inte åtkomst till dem.

Varför stängs Dropbox Showcase?

Utifrån feedback från användare bestämde Dropbox att Showcase användes främst för att leverera slutliga filer och samla analyser. Dropbox erbjuder dedikerade funktioner specifikt för dessa behov.

Vilka funktioner kan jag använda istället för Dropbox Showcase?

Följande funktioner kan hjälpa dig att leverera slutliga filer och samla analyser på samma sätt som du gjorde med Dropbox Showcase.

Tillgängligt för alla Dropbox-användare:

• Dropbox Transfer – Skicka stora filer enkelt och säkert, och bekräfta att de levererats.

Tillgängligt för Dropbox-kunder med Professional- och Business-planer:

• Varumärkesprofilering – Presentera delade filer och mappar med din logotyp, ditt företagsnamn och en bakgrundsbild.

Tillgängligt för Dropbox-kunder med planerna Professional, Business Advanced och Enterprise:

• Trafik och insikter – Få bekräftelse på att länkar och inbjudningar har tagits emot och se hur de används. Följ upp hur dina delade filer visas eller laddas ner.