Hantera skicka och spåra för ditt team

person icon

Funktionerna som beskrivs i den här artikeln är tillgängliga för kunder med Dropbox Business och Business Plus.

Obs! På dropbox.com fungerar arbetsflödet för Skicka och spåra separat från DocSends fristående planer. För att läsa mer om DocSend kan du besöka DocSends hjälpcenter.

Om du är en administratör för ett Dropbox Business- eller Dropbox Business Plus-konto kan du hantera teamets användning och åtkomst till Skicka och spåra.
highlight icon

Obs! Följande funktioner och inställningar gäller inte länkar med Skicka och spåra:

Så här slår du på eller av skicka och spåra för teamet

Slå på eller av Skicka och spåra för teamet:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Växla Skicka och spåra till eller av.

Administratörskontroller

Om du är en administratör för Dropbox Business- eller Dropbox Business Plus kan du hantera externa delningsinställningar för skicka och spåra-länkar. Läs om hur du hanterar externa delningsinställningar.

Du kan även övervaka teamets skicka och spåra-aktivitet från sidan Aktivitet i adminkonsolen. Läs om hur du övervakar teamets skicka och spåra-aktivitet.

warning icon

Viktigt: Standardperioden för filåterställning och alternativ gäller inte för filer som raderas direkt i funktionen Skicka och spåra. Om du raderar en fil från Skicka och spåra är det permanent, och eventuella tillhörande metadata eller dataanalyser kan inte återställas när filen har raderats.