Skicka och spåra: en översikt

person icon

Funktionerna som beskrivs i den här artikeln är tillgängliga för kunder med Dropbox Essentials, Business och Business Plus.

Arbetsflödet för skicka och spåra på dropbox.com fungerar separat från DocSends fristående planer. För att läsa mer om DocSend kan du besöka DocSends hjälpcenter.

Dela filer säkert och få insikter om hur mottagarna ser och interagerar med ditt material med Skicka och spåra.
warning icon

Viktigt: Standardperioden för filåterställning och alternativ gäller inte för filer som raderas direkt i funktionen Skicka och spåra. Om du raderar en fil från Skicka och spåra är det permanent, och eventuella tillhörande metadata eller dataanalyser kan inte återställas när filen har raderats.

Följande funktioner ingår

Anpassade säkerhetsinställningar

Du kan anpassa säkerhetsinställningarna för länkar som skapats med arbetsflödet för Skicka och spåra. Säkerhetsinställningar innefattar:

• Ställa in ett utgångsdatum för att inaktivera åtkomst till filer efter ett visst datum
  • Lägga till ett lösenord för åtkomst, för att tillåta att dina delade filer kan laddas ner

Mejladress för läsare

Du kan se vem som har visat din fil genom att kräva att läsaren anger sin mejladress.

Spårning av fildelning

När du delar filer via arbetsflödet för skicka och spåra får du dagliga meddelanden via mejl som visar hur många gånger dina filer har visats.

highlighter icon

Obs! När en läsare måste använda en mejladress för att se ditt material visar meddelandena också vem som tittade på din fil och hur länge.

Fildelningsanalys

När du delar filer via arbetsflödet för skicka och spåra kan du komma åt avancerade delningsanalyser som till exempel berättar när filen visades, hur länge och från vilken geografisk plats filen visades.

Läs mer om att ladda upp och dela filer med Skicka och spåra.

Administratörskontroller

Om du är administratör för ett Dropbox-teamkonto kan du hantera teamets användning och åtkomst till Skicka och spåra

Läs om hur du hanterar Skicka och spåra för ditt team.