Slik bruker du mappeoversikter

Oppdatert Jan 29, 2024

En mappeoversikt er en enkel måte å dele viktige detaljer om en mappe med ett øyekast. Mapoversikter er tilgjengelig for Dropbox-teambrukere som har tilgang til teamområdet. Mappeoversikter kan inneholde følgende:

• Merknader
  • Lister
  • Gjøremål
  • Koblinger
  • @omtaler
  • Filer og mapper

I et teamområde

Et capture-element av hvordan en teamområdeportal ser ut.

Opprett et virtuelt samlingsområde for teamet ditt med en mappeoversikt som inkluderer informasjon som teammedlemmer, titlene deres og oppgaver de skal jobbe med.

I en prosjektmappe

Et capture-element av hvordan et prosjektmapper ser ut.

Koordiner prosjektarbeid på ett sted med en mappeoversikt som inneholder informasjon som viktige datoer, filer og oppgaver.

I et personlig område

Et capture-element en personlig områdeportal ser ut.

Opprett et område for dine egne ting i en mappeoversikt som inneholder informasjon som ærend du må gjøre og minner du ikke vil glemme.