Dropbox Spaces

Dropbox Spaces är för närvarande i beta och lyder under ytterligare villkor. Fyll i detta förfrågningsformulär om du vill få åtkomst till att gå med i betaprogrammet.

Vi ber dig hålla upplevelsen konfidentiell och skicka feedback till sws-feedback-internal@dropbox.com. Du kan även gå med i den privata gruppen Dropbox community om du vill dela feedback och chatta med andra betaanvändare.

Obs! Det kan ta upp till 24 timmar att få åtkomst till den privata gruppen Dropbox community efter att du gått med i betaversionen av Dropbox Spaces.

Dropbox Spaces är ett virtuellt arbetsutrymme som för samman projekt och team. Med Spaces kan teamen få tillgång till allt de behöver för ett projekt, som viktiga filer, uppgifter, möten och uppdateringar – allt på ett enda ställe.

Skapa ett projekt

Så här skapar du ett projekt i Spaces:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Spaces på menyn som visas.
  4. Klicka på Nytt projekt.
  5. Ge projektet ett namn.

Lägg till material i ett projekt

Allt du lägger till i ett projekt delas automatiskt med alla i projektet.

Så här lägger du till material i ett projekt i Spaces:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Spaces på menyn som visas.
  4. Klicka på det projekt du vill lägga till material i.
  5. Bläddra till avsnittet Material.
  6. Klicka på Lägg till material.

Skapa en uppgift i ett projekt

Så här skapar du en uppgift i Spaces:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Spaces på menyn som visas.
  4. Klicka på det projekt du vill skapa en uppgift för.
  5. Bläddra till avsnittet Uppgifter.
  6. Klicka på Ny uppgift.
  7. Skriv in uppgiften och tryck på Enter/Retur-tangenten på tangentbordet. När du har skapat en uppgift kan du tilldela någon uppgiften, ange ett förfallodatum, lägga till bilagor och skriva kommentarer genom att klicka under respektive kolumnrubriker.

Lägg till någon i ett projekt

Så här lägger du till någon i ett projekt i Spaces:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Spaces på menyn som visas.
  4. Klicka på det projekt du vill lägga till personen i.
  5. Klicka på Lägg till personer i det här projektet längst upp till höger.
  6. Skriv namn eller mejladress för personen du vill lägga till.
  7. Klicka på personens namn eller mejladress i sökresultaten.
    • Får du ett felmeddelande som säger att det inte går att lägga till personen du söker kan det vara så att hen inte är berättigad att ta del av betaversionen av Spaces.

Systemkrav för Dropbox Spaces

Systemkraven för Dropbox Spaces är desamma som systemkraven för Dropbox Paper. Dropbox Spaces saknar dock stöd för Microsoft Edge Legacy.