Betaversion av Dropbox Spaces

Uppdaterat Nov 21, 2023
person icon

Vi pausar utvecklingen av Dropbox Spaces den 4 januari 2023. Dropbox Spaces är för närvarande i beta och lyder under ytterligare villkor.

highlight icon

Anmärkningar:

• Dina projektfiler och länkar finns kvar i ”Spaces”-mappen i ditt Dropbox-konto.
  • Dina projektplaner och uppgifter kan inte längre nås efter den 4 januari 2023.
    • Vi rekommenderar att du innan detta datum kopierar dem till ett annat verktyg eller program, till exempel Dropbox Paper.

Så här hittar du filer och mappar i Dropbox Spaces

Varje projekt du har skapat i Dropbox Spaces är kopplat till en Spaces-mapp i Dropbox. När du lägger till en fil eller länk lagras dessa objekt i den mappen för smidig åtkomst och säker förvaring. Så här hittar du mappen ”Spaces” i Dropbox:

Dropbox Standard, Advanced och Enterprise

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Gå till mappen teammedlemmar.
    • Du ser enskilda mappar för varje projekt du har skapat i Dropbox Spaces.
  3. Klicka på en projektmapp för att se alla filer och länkar som hör till projektet.

Om du inte hittar ett projekt i din ”Spaces”-mapp skapades projektet av någon annan i Dropbox Spaces. Så här tar du reda på vem som är ägare till ett projekt:

1. Logga in på Dropbox Spaces
  2. Navigera till projektets Space
  3. Klicka på Delning.

Ägaren visas uppe till höger. Om du behöver filer från någon annans projekt kan du kontakta ägaren för att be om åtkomst.

highlight icon

Obs! Vi rekommenderar också att du flyttar alla projekt till en delad mapp så att du kan ge åtkomst till de som behöver det.

Dropbox Basic, Plus, Professional och Family

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på mappen ”Spaces”.
    • Du ser enskilda mappar för varje projekt du har skapat i Dropbox Spaces.
  3. Klicka på en projektmapp för att se alla filer och länkar som hör till projektet.

Så här sparar du dina uppgifter och planer

Dropbox Spaces säkerhetskopierar inte uppgifter och planer i Dropbox på samma sätt som projektfiler och länkar. För att spara dina uppgifter och planer måste du manuellt kopiera information till ett valfritt annat verktyg.

Vi rekommenderar starkt att du kopierar uppgifterna och planerna till Dropbox Paper.

Så här kopierar du uppgifter och planer till Dropbox Paper:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Skapa ett Paper-dokument.
  3. Ange projektnamn och beskrivning
  4. Leta reda på det svarta verktygsfältet längst ner på sidan.
  5. Klicka på kalenderikonen för att skapa ett projektblock.
  6. Klicka på bockikonen för att lägga till specifika uppgifter.
highlight icon

Obs! Du kan ange förfallodatum och lägga till tilldelade personer för alla uppgifter som du lägger till.

1. Klicka på bockikonen längst upp till höger för att se en Att göra-lista över alla uppgifter, och för att navigera till specifika uppgifter.