Hur man laddar ner och loggar in på Dropbox Passwords

Uppdaterat Mar 06, 2024
person icon

Dropbox Passwords finns tillgängligt för alla kunder som använder Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced och Enterprise. Om du är med i ett team som har ett förhandlat avtal eller HIPAA BAA kan du behöva skriva under ett tillägg för att använda Dropbox Passwords.

Dropbox Passwords är ett webbläsartillägg för Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge och Safari samt en mobilapplikation från Dropbox för Android- och iOS-enheter. Dropbox Passwords-hanteraren hjälper dig att skapa och lagra inloggningsuppgifter för olika webbplatser och appar på alla dina enheter.

Den här artikeln beskriver hur du laddar ner, installerar och ansluter enheter till Dropbox Passwords. Läs om hur du använder Dropbox Passwords för att spara dina konton, inklusive användarnamn och lösenord.

Om du vill återställa lösenordet för ditt Dropbox-konto kan du lära dig hur du ändrar eller återställer ditt Dropbox-lösenord.

Så här laddar du ner mobilappen Dropbox Passwords

Så här laddar du ner mobilappen Dropbox Passwords:

Kontrollera att du har rätt systemkrav för att använda mobilappen Dropbox Passwords.

Så här installerar du webbläsartillägget för Dropbox Passwords

Dropbox Passwords webbläsartillägg föreslår starka lösenord till dina konton, sparar kontouppgifterna och fyller automatiskt i användarnamn och lösenord.

För att ladda ner webbläsartillägget för Firefox, öppna den här sidan i Firefox för att automatiskt ladda ner tillägget.

Så här loggar du in på Dropbox Passwords första gången

Logga in på den mobila applikationen Dropbox Passwords första gången genom att använda ditt Dropbox-kontos mejladress och lösenord. Om du redan är inloggad på Dropbox på enheten loggas du även automatiskt in på Dropbox Passwords.

Logga in på webbläsartillägget Dropbox Passwords första gången genom att först logga in på dropbox.com. Du loggas då automatiskt in på Dropbox Passwords.

warning icon

Viktigt! Spara återställningsord som Dropbox Passwords ger dig när du konfigurerar kontot. Du kan förlora åtkomst till kontot om du inte sparar återställningsorden.