Använda säkerhetspanelen för Dropbox Passwords

Uppdaterat Aug 10, 2023
person icon

Dropbox Passwords finns tillgängligt för alla kunder som använder Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced och Enterprise. Om du är med i ett team som har ett förhandlat avtal eller HIPAA BAA kan du behöva skriva under ett tillägg för att använda Dropbox Passwords.

Du kan se och komma åt data om dina konton i säkerhetspanelen för Dropbox Passwords, som visar om det skett ett intrång på något av dina konton eller om de har svaga eller återanvända lösenord.

Visa säkerhetspanelen

Säkerhetspanelen kan bara kommas åt i webbläsartillägget Dropbox Passwords. Gör så här för att öppna säkerhetspanelen:

1. Öppna webbläsartillägget Dropbox Passwords.
  2. Klicka på dina initialer längst upp till höger. En rullgardinsmeny visas.
  3. Klicka på Säkerhetspanel i rullgardinsmenyn. Du kan se Intrång och Lösenordsvarningar från instrumentpanelen.

Fliken Intrång

Under fliken Intrång kan du se om ett konto som är kopplat till en mejladress som du har lagrat i Lösenord har äventyrats. Om du vill bli meddelad när det har skett ett intrång på ett konto kan du aktivera intrångsövervakning.

Fliken Lösenordsvarningar

Under fliken Lösenordsvarningar kan du filtrera konton efter Svaga, Återanvända eller Alla lösenord. Du kan även sortera konton efter A-Ö, Ö-A eller lösenordsstyrka. Klicka på kontonamnet för att se specifik kontoinformation. Kontots användarnamn, lösenord, lösenordsstyrka, webbadress och datumet då kontot lades till i Dropbox Passwords kommer att visas.

Använder du inte Dropbox Passwords än? Se hur Dropbox hjälper dig att lagra och synka lösenord.