Dropbox webbplats: en översikt

Den här artikeln är en grundläggande översikt över Dropbox webbplats med länkar till användbara artiklar. Har du en mer specifik fråga kan du söka artiklar i hjälpcentret

Några av de senaste ändringarna på Dropbox webbplats att känna till:

• Sidan Händelser (Händelselogg) har ersatts av fliken Aktivitet för enskilda filer och mappar.

Start

Logga in på dropbox.com för att komma till sidan Start. Med startsidan kommer du snabbt åt dina filer och mappar som är: förslag, olästa, stjärnmärkta och senaste.

På Dropbox startsida kan du också göra följande:

Filer

Klicka på Filer i den vänstra navigeringsmenyn för att se alla filer och mappar som finns i ditt Dropbox-konto.

I fönstret Filer går det att

Paper

Klicka på Paper i den vänstra navigeringsmenyn för att se alla dina Dropbox Paper-filer och skapa nya.

Paper är en Dropbox-produkt som hjälper dig att arbeta i realtid med teamet. Det går att skriva tillsammans, dela kommentarer, bädda in bilder med mera. Om du har ett Dropbox-konto får du använda Paper utan kostnad.

Monter

Klicka på Showcase i den vänstra navigeringsmenyn för att se alla dina montrar och skapa nya.

Dropbox Showcase är ett sätt att dela ditt arbete med partner och kunder på en enda sida. Du kan vägleda människor genom innehållet, lägga till det egna varumärket och automatiskt få koll på vem som visar, laddar ner och kommenterar.